Fondată în 1991, Secom Onix avea inițial ca domeniu de activitate prestarea de diverse activități comerciale. Începând cu anul 1994, cu doar un malaxor și câțiva angajați, am luat drumul ambalării și distribuției de produse alimentare de bază.

 

Portofoliul de produse cuprinde condimente și arome alimentare, ingrediente pentru produse de patiserie și cofetărie. În prezent, produsele noastre ajung în toate zonele țării, prin canalele de distribuție traditional trade și modern trade (IKA).

 

Misiunea noastră este să oferim clientului final un produs sănătos, gustos, aromat și plăcut vizual. În ultima vreme, consumatorul a început să înțeleagă importanța unei alimentații mai sănătoase, iar noi, în calitate de producător am venit în întâmpinarea acestor nevoi, eliminând din portofoliu produsele cu un conținut ridicat de arome sau coloranți artificiali.

 

Suntem preocupați de îmbunătățirea continuă a calității, astfel că investim constant în cercetarea și dezvoltarea produselor, în modernizarea spațiilor de producție, achiziții de utilaje performante, precum și în obținerea de certificări care să ateste siguranța producției produselor destinate consumului uman. În februarie 2018 am reușit să obținem cu scor High level (97,28%) cel mai înalt standard de certificare, respectiv IFS Food, Version 6, ceea ce atestă faptul că produsele pe care le trimitem în piață sunt de o calitate bună, fabricate într-un mediu sigur.